Kleurherstel en duurzame bescherming met BCS2 Nanocoat

Wij hebben voor een project van BAM, de busbrug in Zwolle, onze BCS2 Nanocoat in een speciaal voor dit project aangemaakte kleur antraciet geleverd voor duurzaam kleurherstel en maximale bescherming.

Na het ontkisten van het antraciet gekleurde beton bleek de betonkleur niet te voldoen aan de eis van de opdrachtgever en moest worden uitgekeken naar een geschikt product voor kleurcorrectie met maximale bescherming tegen aantasting door weersinvloeden, algen, mossen etc. Na eerdere positieve ervaringen van BAM  met BCS2 nanocoat  werd Borel gevraagd naar een alternatief en werden er op locatie een aantal proefvlakken aangebracht, waarna de definitieve kleurkeuze werd bepaald.

Door het behandelen met onze BCS2 Nanocoat is het betonoppervlak in een behandeling naar wens gekleurd en duurzaam beschermd tegen vervuiling en aantasting door weersinvloeden.

Busbrug in Zwolle
Applicateur, Wij zijn verrast over het gemak waarmee de BCS Nanocoat ook horziontaal boven het hoofd kon worden aangebracht. Het resultaat is helemaal naar verwachting.
Locatie
Busbrug, Zwolle

Recente referenties

Onze impregneer/hydrofobeermiddelen worden in veel verschillende branches en voor verschillende toepassingen gebruikt. Allemaal met één doel het oplossen of voorkomen van problemen met beton, steen of houten oppervlakten. Hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en met 20 jaar garantie.

Laat je inspireren
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_