Moxilon verdicht, verhardt, kleurt en beschermt

Alles-in-een impregneermiddel voor het voorkomen en herstellen van problemen met wanden en vloeren van beton, steen, hout en andere (licht) poreuze minerale ondergronden.

Moxilon is een door Borel ontwikkeld impregneermiddel wat kan worden gebruikt voor het water- en vuil afstotend maken van betonnen, stenen en houten oppervlakken.

Gratis test-set aanvragen

Interesse? Je kunt het eerst zelf ervaren met onze gratis test-set.

Test-set aanvragen

Moxilon Hydroleo

Beschermt en versterkt het oppervlak door een sterke indringing in beton, steen en andere minerale ondergronden. Beschermt tegen vervuiling en slijtage zowel voor vloeren als wanden, binnen en buiten.

Transparant impregneermiddel

Moxilon Colour

Kleuren, semi transparant en beschermen met één impregneermiddel. Goede indringing in minerale ondergronden voor een langere levensduur en mooie licht doorschijnende kleur. Is voor zowel vloeren als wanden inzetbaar. Binnen en buiten.

Gekleurde impregneer

Moxilon productlijn voorheen

Jaren geleden is Borel begonnen met het ontwikkelen van verschillende producten in de Moxilon productlijn voor het beschermen en versterken van Beton. De afgelopen jaren zijn onze producten doorontwikkeld naar een alles-in-een impregneermiddel. Betere kwaliteit, efficiënter werken en gemak waren hierbij het uitgangspunt.

Onze partners

Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
E-mail sturen:
info@moxilon.nl
Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op.

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@moxilon.nl
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_