Advies

GevelMeesters is als specialist in chemische oppervlaktebehandeling al jaren nauw betrokken bij de bouwwereld. Alle onderzoek en productontwikkeling is gebaseerd op praktische problemen uit de bouwwereld.

De doelstelling is verbetering van onderhoud en bescherming van beton en cementgebonden oppervlakken. Afhankelijk van de ondergrond, de weersomstandigheden en de lokale situatie zijn er verschillende mogelijkheden om een duurzame oplossing aan te brengen.

Erkende en gediplomeerde betonadviseurs

Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u advies nodig heeft voordat u gaat uitvoeren, maar ook adviseren wij vele partijen met oplossingen voor bestaande situaties. Niet alleen dankzij de praktische ervaring vanuit de bouwwereld maar ook theoretisch onderlegd d.m.v. specialistische vak- en laboratoria kennis. Dit garandeert u dat u met GevelMeesters uw betonprobleem efficiënt aanpakt.

Direct advies nodig?

Door de uitgebreide expertise adviseert GevelMeesters u desgewenst over de beste toepassing van haar producten en biedt ondersteuning bij de applicatie. Bij u, bij ons of op de bouwlocatie.

Direct advies nodig?

Met uitgebreide expertise adviseren wij u over de beste toepassing van onze producten en bieden wij ondersteuning bij de applicatie. Bij u, bij ons of op de bouwlocatie.

Afspraak maken

Langere levensduur, minder onderhoud en mooie uitstraling

Problemen met krimpscheuren, olie en vetten, graffiti, vervuiling, slijtage van beton, marmer, graniet, steen en hout zijn verleden tijd met onze eigen probleemoplossende middelen. Met onze producten kun je jouw oppervlak kleuren, verdichten, verharden en beschermen.

Productadvies nodig?

Onze partners

Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
E-mail sturen:
info@moxilon.nl
Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op.

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@moxilon.nl
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_