Beton impregneren met Moxilon

Laat in uw bedrijfspand het beton impregneren en investeer daarmee in een duurzame oplossing en alles-in-een beschermingsmethode. Want beton, het is in elk pand aanwezig en vele muren en vloeren zijn ervan vervaardigd.

Één middel voor al uw betonproblemen

En of het daarbij nu gaat om een dragende muur of vloer, betonnen constructies vormen vaak het fundament van uw pand of woning en hoewel beton een vrij robuust materiaal soort is, kan het in de loop der jaren flink te lijden hebben onder en door bijvoorbeeld uitzettend, krimpend en optrekkend vocht of een alkali-silicareactie in beton (ASR-betonschade). Voorkom zulke problemen, die u veel geld zullen kosten, en bescherm uw betonnen vloeren en muren toekomstig door te kiezen voor beton impregneren met Moxilon. U kunt met Moxilon ook uw muur impregneren en uw gevel impregneren en het levert u namelijk vele voordelen op, in de eerste plaats doordat beton impregneren met dit middel dat door Borèl Betonveredeling wordt geproduceerd betekent dat u kiest voor één betonimpregnatiemiddel waarmee u meerdere beton problemen kunt voorkomen. Bespaar kosten door het gebruik van Moxilon, omdat het gebruik van overige middelen erdoor eigenlijk overbodig wordt!

Aanbrengen Moxilon colour

Kies voor de expertise van Borèl

Laat uw beton impregneren met Moxilon of BSC2 Nanocoat. Borèl Betonveredeling is gespecialiseerd in duurzame oplossingen bij beton en (licht) poreuze ondergronden en vanuit onze jarenlange ervaring met betonbescherming hebben wij verschillende producten ontwikkeld waardoor beton impregneren of coaten voordelig en gemakkelijk kan plaatsvinden.

Test-set aanvragen

Beton impregneren voor het stabiliseren van vorst en dooizoutschade

Buitenverhardingen worden soms onder ongunstige condities gestort en afgewerkt. Hierdoor ontstaan vaak krimpscheurtjes en/of schade door vorst en dooizouten en andere dooimiddelen zoals ureum.

Door het beton eerst  grondig te reinigen met Power Clean en/of een stoomreiniger en na droging te impregneren met Moxilon Hydro of Moxilon Colour, kan de reeds opgetreden schade worden gestabiliseerd en wordt verdere aantasting tegen gegaan. Na inwerking van de Moxilon betonimpregneer is het oppervlak permanent waterafstotend en bestand tegen aantasting door vorst en het gebruik van dooimiddelen. De behandeling is 1-malig en het resultaat wordt 20 jaar gegarandeerd.

Moxilon Colour, mat en geschikt als tone down

Bij toepassing van de Moxilon Colour wordt in 1 behandeling het beton verstevigd en in kleur gehydrofobeerd, zodat verdere behandelingen, zoals tone-down kunnen vervallen.

Laat uw beton impregneren met Moxilon Hydro / Colour

Op basis van onze 20 jaar ervaring met het impregneren van beton en de aanvullende betontechnologische kennis is Borèl een serieuze gesprekspartner en adviseur voor het preventief beschermen van beton en voor het oplossen van ( kleur) problemen met beton.
Naast de gerichte adviezen worden er dagelijks (kleur)monsters geleverd voor het testen van de resultaten in de praktijksituatie.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_