Moxilon

Het assortiment van GevelMeesters B.V. is vanaf 1 maart 2024 uitgebreid met producten van Borel Construction Chemicals, voor het verbeteren en beschermen van o.a. minerale oppervlakken en hout.

De Moxilon producten passen naadloos binnen de dienstverlening en productengroep van GevelMeesters, waar kwaliteit, service en milieu hoog in het vaandel staan. Zo bevatten deze producten geen schadelijke stoffen of oplosmiddelen en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid & milieu.

De vertrouwde Moxilon, BCS2, Woodprimer en Cleaners zijn te bestellen via de website www.moxilon.nl en info@moxilon.nl. Ook kunt u ons ook altijd bereiken via info@gevelmeesters.nl.

De zekerheden bij Moxilon

De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan de wettelijke Europese eisen voor bouwmaterialen. Bovendien bevatten de producten geen schadelijke stoffen of oplosmiddelen en zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn de producten voorzien van veiligheidssymbolen en voldoen daardoor aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast heeft Moxilon de ervaring, de expertise en geven we 20 jaar garantie op onze producten.

CE-gecertificeerd

Toepasbaar op beton, steen en hout

De producten van Moxilon worden zeer breed ingezet. U moet denken aan verwerking in de utiliteitsbouw, wegenbouw, waterbouw, landbouw, tuinbouw, woningbouw maar ook worden de producten gebruikt door betonwaren fabrikanten. U ziet de producten terug op of in winkels, (parkeer)garages, werkplaatsen en vliegvelden, gebieden die bloot staan aan de invloeden van zon, zee en wind.

Daarnaast is slijtage van betonvloeren en schade aan gevels en of verhardingen door vorst, dooi en gladheidsbestrijding een veel voorkomend probleem. De producten en de expertise van Borèl komen hier dan ook goed van pas.

Advies op maat

Bij Moxilon bent u aan het juiste adres als u hulp of advies in het onderhouden of beschermen van beton constructies nodig heeft. Moxilon is al sinds 1998 gespecialiseerd in de bescherming van beton en minerale poreuze ondergronden. Wij adviseren vele partijen met oplossingen voor dat deze gaan uitvoeren. De mogelijkheden van bouwen met beton zijn eindeloos. Afhankelijk van de ondergrond, de weersomstandigheden en de lokale situatie zijn er verschillende mogelijkheden voor beton onderhoud om een duurzame oplossing aan te brengen.

Adviesgesprek?

Recente referenties

Onze producten worden in veel verschillende branches en met verschillende toepassingen gebruikt. Allemaal één doel een hoogwaardige kwaliteit.

Laat je inspireren

Wat zeggen onze klanten...


Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
E-mail sturen:
info@moxilon.nl
Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op.

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@moxilon.nl
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_