Anti graffiti coating

Moxilon Hydroleo en Moxilon Colour werkt als permanente anti-graffiti coating. Een preventieve behandeling met Moxilon Hydroleo of Moxilon Colour voorkomt indringing van inkt en verf in (licht) poreuze minerale ondergronden.

Een anti graffiti behandeling met Moxilon Hydroleo  of Moxilon Colour kan worden beschouwd als permanente bescherming, transparant of in kleur. Voor het verwijderen van graffiti wordt Bo’s Power Clean geadviseerd, eventueel in combinatie met een warm water hogedruk reiniger of stoomcleaner. Het spuiten van graffiti kan natuurlijk niet voorkomen worden, maar een anti graffiti coating van Moxilon Hydroleo of Moxilon Colour graffiti niet of nauwelijks in de ondergrond dringt. De verdichting van de ondergrond is permanent en hierdoor  kunt u  de graffiti vrij eenvoudig verwijderen.

Moxilon Hydroleo en Moxilon Colour biedt naast bescherming tegen graffiti ook bescherming tegen vrijwel elke vervuiling , ook op intensief belaste oppervlakken, zowel binnen als buiten, horizontaal en verticaal. Het product beschermt alle (licht) poreuze stenen oppervlakken zoals metselwerk, beton, marmer, graniet, hardsteen en leisteen tegen indringing en vervuiling van o.a. water, olie, graffiti, kauwgom, mos en algen en gaat kalkuitbloei tegen.

Gratis test-set aanvragen

Interesse? Je kunt het eerst zelf ervaren met onze gratis test-set.

Test-set aanvragen
Anti graffiti

Beschermt en versterkt beton Permanent Goffert Station, Nijmegen

Meer informatie

Waar anti graffiti coating aan te brengen?

Moxilon  Hydroleo en Moxilon Colour anti graffiti kan horizontaal en verticaal worden gebruikt, binnen en buiten voor alle (licht) poreuze minerale ondergronden, zoals prefab beton elementen, in het werk gestorte betonnen muren en  gevels, metselwerk, betonnen vloeren, hardsteen, graniet, marmer en leisteen.

Naast de duurzaamheid is ook van belang, dat de producten milieuvriendelijk, water gedragen, niet giftig, damp-open en oplosmiddel vrij zijn.

Onze middelen zijn ontwikkeld als bescherming tegen het indringen van graffiti, vocht, algen en mossen, maar biedt daarnaast bescherming tegen vrijwel alle voorkomende vervuilingen op intensief gebruikte oppervlakken zoals bestratingen, voetgangerszones, trappen, bedrijfsvloeren en parkeergarages en biedt dit product permanente betonbescherming. Met periodiek onderhoud met Bo’s Cleaner Sealer.

Eigenschappen Anti Graffiti coating Moxilon Hydroleo en Moxilon Colour

Moxilon Hydroleo en Moxilon Colour vormen een chemische reactie en verbinden zich permanent met de ondergrond , een damp doorlatende, niet filmvormende impregneer laag. Moxilon Hydroleo is kleurloos na applicatie en verandert het uiterlijk en de samenstelling van het behandelde materiaal vrijwel niet. Daarnaast is het UV bestendig en vergeelt het niet. Moxilon Colour heeft dezelfde eigenschappen maar dient tevens ter verfraaiing en (bij) kleuren van (verkleurde) minerale oppervlakken.

Een met Moxilon Hydroleo of Moxilon Colour behandeld oppervlak is permanent beschermd tegen aantasting door atmosferische vervuilingen, algen, mossen, olie- en vetten, koffie, thee, wijn en andere vloeistoffen, graffiti en aanhechting van kauwgom. Bovendien zijn  de met Moxilon behandelde oppervlakken ook eenvoudig te onderhouden met Bo`s Cleaner Sealer.

Moxilon Colour is leverbaar in vrijwel alle gangbare RAL en NCS kleuren.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_