Applicateurs

Een alles-in-een impregneermiddel voor de professional/vakman. Onze Moxilon en BSC2 producten zijn uitermate geschikt voor grootschalige projecten.

De impregneer middelen van Borel zijn ontwikkeld voor het optimaal beschermen, versterken en kleuren van beton, steen, hout en andere minerale ondergronden. Door een hoge indringing in het oppervlakte is een langere levensduur gegarandeerd.

Aanbrengen van onze producten
Er zijn verschillende manieren om het impregneermiddel aan te brengen op het oppervlakte. Zowel bij het horizontaal als verticaal aanbrengen is het belangrijk om de juiste stappen te nemen om extra werkzaamheden en materiaal verlies te voorkomen.

Manieren van aanbrengen impregneermiddel:
Spuiten (Snel grote oppervlaktes)
Rollen (Minste rotzooi geen spuitnevel verlies)
Kwast (Nauwkeurig en langs de randen)

Voor een constante materiaalafgifte op het oppervlakte is rollen met een gevoed systeem de manier voor een optimaal resultaat. Het bespaard veel tijd en vergt minder ervaring voor het juist verdelen en aanbrengen van het materiaal. Dus wil je sneller en efficiënter werken met een constante afgifte van het impregneermiddel, gebruik dan een gevoede roller.

Houdbaarheidstermijn
Na leveren zijn onze producten 6 maanden houdbaar.

Spuitnevel voorkomen
Zeker wanneer je onze impregneer middelen buiten verticaal op een gevel of horizontaal op een balkonvloer wilt aanbrengen is het belangrijk om rekening te houden met weer en wind. Met spuiten van een verticale wand verlies je ongeveer 30%. Een transferwaarde van 70% is volgens de geaccepteerde norm, voordeel veel sneller werken.

BCS2
BCS2 nanocoat kan niet worden aangebracht op waterdicht beton.

Wat kan er verkeerd gaan bij het aanbrengen?
– De impregneer hecht niet aan het oppervlakte?
– De impregneer dringt niet in het oppervlakte?

Direct advies nodig?

Met uitgebreide expertise adviseren wij u over de beste toepassing van onze producten en bieden wij ondersteuning bij de applicatie. Bij u, bij ons of op de bouwlocatie.

Afspraak maken

Onze partners

Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
E-mail sturen:
info@moxilon.nl
Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op.

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@moxilon.nl
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_