Beton polijsten

Beton polijsten is een techniek waarbij betonnen oppervlakken met diamant schuurmachines worden opengeschuurd en daarna in een aantal stappen naar het gewenste glansniveau worden gepolijst.

Met behulp van diamant schuurmachines wordt  de toplaag van het beton, dat voornamelijk uit cement bestaat (cementhuid), verwijderd en ontstaat een terrazzo effect. Na de grove schuurgangen wordt het beton behandeld met Moxilon Hydroleo en daarna met steeds fijnere “segmenten” gepolijst naar het gewenste glansniveau en ontstaat er een permanent verdicht betonnen oppervlak met maximale vlekwerendheid.

Door het beton oppervlak na het polijsten te behandelen met Moxilon Hydroleo is deze optimaal beschermd tegen vlekken en slijtage.

Beton oppervlakken verdichten en op glans brengen door polijsten

Beton polijsten is een techniek om het bovenste laagje van het beton in een aantal stappen te schuren waardoor er verdichting en glans ontstaat.

Meer weten?

Betere bescherming van gepolijste betonvloer

Door Beton polijsten wordt de vloer harder en glanzend. De verdichting van het gepolijste beton met Moxilon  Hydroleo zorgt ervoor dat het oppervlak permanent wordt beschermd tegen vervuiling door olie, vetten, koffie, thee, wijn en andere vloeistoffen.

Beton gepolijste vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met gebruik van Cleaner Sealer  onderhoudsmiddel.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Gepolijste betonvloeren zijn gebruiksklaar en er hoeven geen kosten te worden gemaakt voor  coatings of vloerbedekkingen.

Door het glanzen geven gepolijste vloeren meer lichtopbrengst.

Het polijsten van betonvloeren is niet voorbehouden aan nieuw gestorte vloeren. Ook bestaande betonnen vloeren kunnen gepolijst worden.

Beton polijsten doe je met producten van Borèl.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_