Betonbescherming

Met de producten van Borèl kunt u betonbescherming bieden op hoog niveau tegen allerlei invloeden van buitenaf. Vrijwel alle minerale bouwstoffen, en beton dus ook, zijn poreus.

Als betonbescherming niet juist plaatsvindt, hebben invloeden van buitenaf vrij spel. Natuurlijke invloeden als regen, wind, zon en vorst kunnen forse schade veroorzaken. Ook vervuilers, zoals graffiti, kauwgom, olie, mossen en algen, hebben de potentie om aanzienlijke schade aan beton aan te richten. Met de betonbescherming producten van Borèl voorkomt u dat al deze invloeden onherstelbare schade aan betonnen vloeren en wanden aanrichten.

Betonbescherming met Moxilon Hydroleo

Na de betonbescherming behandeling met Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour wordt de oppervlaktespanning van het beton verlaagd tot circa 10 N per vierkante meter. Dit zorgt er voor dat niet alleen water, maar ook vuil, vetten, en olie niet door kunnen dringen in het oppervlak. Zo kunt u eenvoudig beton beschermen. Ook voor het voorkomen van kalkuitbloei biedt Moxilon 200 nano Hydroleo / Colour de juiste oplossing bij betonbescherming. En het maakt niet uit wanneer de oppervlakken intensief belast worden, want Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour biedt ook uitstekende bescherming van intensief belaste oppervlakken. Het biedt niet alleen bescherming tegen het indringen van water en olie, maar zorgt ook voor een bescherming tegen vrijwel alle vormen van vervuiling op intensief belaste oppervlakken, zoals bestratingen, trappen, bedrijfsvloeren en parkeergarages.

Betonbescherming biedt diverse voordelen

Bij poreuze stenen ondergronden die niet kalk- of cement gebonden zijn volstaat de behandeling met Moxilon 200 Nano Hydroleo. En het werkt niet alleen voor beton beschermen, maar ook voor andere(licht) poreuze minerale ondergronden als marmer, graniet, hardsteen en leisteen. Ook kan Moxilon 200 Nano Hydroleo zowel horizontaal als verticaal toegepast worden. Het is een lucht- en waterdamp doorlatende, niet filmvormende impregneer laag die kleurloos is na applicatie en die de samenstelling van het betonbescherming behandelde oppervlak niet verandert. Moxilon 200 Nano Hydroleo is een milieuvriendelijk product. Het betonbescherming product is watergedragen, niet giftig, oplosmiddelvrij en het bevat geen siliconen. Moxilon 200 Nano Hydroleo is bovendien UV bestendig en zal dus niet verkleuren of vergelen. Moxilon 200 Nano hydroleo betonbescherming is eenvoudig aan te brengen, onbrandbaar en vrijwel onzichtbaar na droging. De werking van Moxilon 200 nano Hydroleo betonbescherming wordt 20 jaar gegarandeerd.

Betonbescherming en kleuren met Moxilon Colour

Wilt u niet alleen beton beschermen, maar ook kleuren, dan biedt Moxilon 200 nano Hydroleo Colour de juiste oplossing. Moxilon 200 Nano Hydroleo Colour biedt dezelfde voordelen als Moxilon 200 nano Hydroleo, maar voegt hier nog de mogelijkheid aan toe om het oppervlak te kleuren in vrijwel alle gangbare RAL en NCS kleuren. Bovendien maakt Moxilon 200 Nano Hydroleo Colour het oppervlak UV bestendig en blijft de kleur ook intact bij intensieve belasting van het oppervlak.

Betonbescherming en waterdicht maken

Het is mogelijk om in combinatie met Moxilon 200 Nano Hydroleo een waterdichte betonnen vloer te creëren. Het betonnen oppervlak dient volledig verzadigd te worden met Moxilon 200 Nano Hydroleo. Zo kunt u niet alleen beton beschermen tegen vervuiling met bijvoorbeeld olie, vetten of kauwgom, maar ook tegen water.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_