Betoncoating

Beton is een populair bouwmateriaal en wordt in vele varianten toegepast. Beton is (licht) poreus en dient te worden behandeld om aantasting door vocht en vuil tegen te gaan. Behandeling met Moxilon 200 nano Hydroleo of Moxilon Colour verdicht en beschermt in 1 eenmalige behandeling. De werking wordt 20 jaar gegarandeerd en het product is CE gecertificeerd.

Aanbrengen van Moxilon 200 nano Hydroleo en Moxilon Colour is eenmalig en verbetert de oppervlakte kwaliteit van beton en (licht) poreuze minerale ondergronden. Het behandelde oppervlak is harder, slijtvaster, stuifvrij en maximaal vlekwerend zelfs tegen de meest voorkomende vervuilingen, zoals koffie, thee, wijn, olie, vetten etc. Met Moxilon Colour kun je naast het beschermen ook het oppervlakte van de meest gangbare kleuren voorzien. Onze producten zijn duurzaam en bevatten geen schadelijke bestanddelen of oplosmiddelen. Voor het onderhoud van behandelde vloeren wordt Bo`s Cleaner Sealer geadviseerd.

Betoncoating van Borèl

Wanden en vloeren worden op de meest uiteenlopende locaties met Moxilon Hydroleo of Moxilon Color voorzien van een beschermende laag. Prachtig afgewerkt en met de nodige precisie ontstaat zo het mooiste resultaat.

Moxilon Hydroleo

Betoncoating als Curing

Moxilon Hydroleo kan ook worden toegepast op vers beton, zoals gevlinderde vloeren. Bij voorkeur aanbrengen als de vloer nog warm is. Er mag geen curing compound worden aangebracht.
De vloeren kunnen na het vlinderen ook eerst een week worden afgedekt met p.e. folie en daarna worden behandeld met onze betoncoating.

Door het behandelen met betoncoating blijft het beton er als nieuw uitzien en loopt geen schade op van vloeistoffen, of stoffen uit de lucht, die anders een negatieve impact op het beton zouden hebben. Onze betoncoating kan ook op bestaande vloeren worden aangebracht. Schuren of stralen van de ondergrond is dan niet nodig. Schrobben met Bo`s Power Clean en harde nylon borstels volstaat in de meeste gevallen.

Betoncoating is duurzaam

Moxilon 200 nano hydroleo voldoet aan de CE 1504-2 eisen voor bouwmaterialen, zoals bescherming tegen aantasting door vorst-dooizouten.Daarnaast worden er regelmatig praktijktesten uitgevoerd om de werking in de praktijksituatie te testen. in dit geval werd een deel van een laadkuil gereinigd met Bo`s Power Clean en na droging werd het gereinigde oppervlak voor de helft behandeld met Moxilon 200 nano Hydroleo. Na inwerking werd het verschil in waterindringing gemeten en na beoordeling van de behaalde test resultaten werd de laadkuil helemaal behandeld .

Lage Dekking

Moxilon Hydroleo wordt regelmatig toegepast bij problemen met een lage dekking. Omdat onze betoncoating de indringing van water en dooizouten aanmerkelijk terug dringt is overlaging niet noodzakelijk.

Moxilon Colour: slijtvast en breed toepasbaar

Moxilon Colour is leverbaar in de meest gangbare kleuren en kan custom-made worden geleverd, zowel  in de gewenste kleur als de gewenste kleurintensiteit. Op welke plek u ook kiest voor beton, met de betoncoating van Moxilon Hydroleo / Colour zijn alle trappen, voetgangerszones, bedrijfsvloeren en woonvloeren uitstekend beschermd. De betoncoating verandert het uiterlijk van het beton niet, tenzij gewenst. Ook de samenstelling van het aanwezige mengsel beton wordt door de betoncoating niet gewijzigd.

Onze partners

Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
E-mail sturen:
info@moxilon.nl
Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op.

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@moxilon.nl
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_