Betonvloer coating

Borellith is een op nano lithium silicaat gebaseerde betonvloer coating. Vanwege de chemische samenstelling en het verwerkingsproces dringt de coating dieper en gelijkmatiger door in het beton dan vergelijkbare producten op basis van kalium en natrium.

D.m.v. een chemische reactie wordt de oppervlaktestructuur van het beton verdicht door de betonvloer coating. Het proces van de reactie en indringing verloopt gelijkmatig. Dit is een factor die aan de garantie bijdraagt voor een beschermende anorganische laag in het beton die dicht en hard is. Borellith blijft dampdoorlatend en is niet filmvormend. Door zijn kwaliteiten als zuinig in gebruik en duurzaamheid is Borellith toepasbaar onder vrijwel alle omstandigheden.

Gratis test-set aanvragen

Interesse? Je kunt het eerst zelf ervaren met onze gratis test-set.

Test-set aanvragen

10 Voordelen van betonvloer coating

  • Keihard
  • Slijtvast
  • Stuifvrij
  • Onderhoudsarm
  • Vochtstabiel
  • Zeer lage absorptie
  • Milieuvriendelijk
  • 20 jaar garantie
  • Ademend
  • 1-malig aanbrengen

Één betoncoating die beschermt en kleurt

Borellith is de eerste op nano lithiumsilicaat gebaseerde betonvloer coating waarmee u kleur kunt geven aan beton. Naast de transparante uitvoering is het ook leverbaar als Borellith Colour, in vrijwel alle gangbare NCS en RAL kleuren kunt u uw Beton kleuren. De gebruikte nano pigmenten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen op het gebied van kleurechtheid, lichtechtheid, alkalibestendigheid, UV-bestendigheid, zuurbestendigheid en hittebestendigheid.

Net als het nano lithiumsilcaat in Borellith zijn ook de gebruikte pigmenten in Borellith Colour op nano schaal, waardoor de maximale indringing is gewaarborgd.

Betonvloer coating voordelig beschermd

Mede dankzij specialisatie en lage overheadkosten leveren wij u het product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gezien de toename van het aantal producten die al dan niet pretenderen een goed werkend beton veredelingsmiddel te zijn moet je je kunnen onderscheiden.

Borèl is erin geslaagd met Borèllith één product te ontwikkelen met daarin alle ingrediënten voor betonvloer coating. Dus geen extra middel voor probleem zus en weer een ander middel voor protectie zo.

Onze partners

Bel ons voor advies:
+31 26 325 46 52
E-mail sturen:
info@moxilon.nl
Heb je een vraag of advies nodig? Neem contact met ons op.

Call Us:
+31 26 325 46 52
E-mail Us:
info@moxilon.nl
Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_