Betonvloer onderhouden

Met Borellith behandelde betonvloeren zijn harder, slijtvaster,stuifvrij en maximaal vlekwerend. Het onderhoud is minimaal en eenvoudig uit te voeren.

De dagelijkse onderhoudswerkzaamheden voor een betonvloer onderhouden zijn slechts het vegen en vlekverwijdering met Bo`s Power Clean. Voor wekelijks onderhoud adviseren wij reiniging met schrob zuigmachines met nylon borstels met gebruik van een neutrale vloerreiniger of Bo`s Power Clean. Verder luidt het advies om bij voorkeur maandelijks, maar tenminste 4 x per jaar de betonvloeren te reinigen met Bo`s Cleaner Sealer, waarmee verschraling van de beschermlaag wordt tegen gegaan. Kleinere oppervlakken kunnen prima worden gereinigd en onderhouden met een microvezel vlakmop in plaats van een schrob zuigmachine, waarbij wel altijd 2 emmers moeten worden gebruikt. Door het gebruik en onderhoud ontstaat een zijdeglans op de vloer. Het is ook mogelijk om een hogere glansgraad te verkrijgen door de vloeren te schrobben met speciale diamantpads.

Waarom regelmatig uw betonvloer onderhouden?

Door de speciale beton impregnatie met Borellith kan het vuil moeilijk in het betonoppervlak dringen, maar het kan zich wel aan het oppervlak hechten. regelmatig onderhoud zorgt ervoor, dat de behandelde betonvloer er goed uit blijft zien en dat de onderhoudskosten permanent erg laag blijven.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_