Duurzaamheid

De producten van Borel zijn samengesteld uit het oogpunt van duurzaamheid. De producten bevatten geen oplosmiddelen of schadelijke bestanddelen.

Dat is niet alleen van belang voor de omgeving maar ook van groot belang voor de applicateur. De producten reageren met de ondergrond en de reactie is permanent en water onoplosbaar.

De permanente bescherming tegen aantasting door vocht en vuil levert ook een belangrijke besparing op de onderhoudskosten. De behandelde ondergrond vergt minder onderhoud en dat leidt niet alleen tot besparing op de onderhoudskosten maar ook tot  vermindering van afvalwater  met chemicalien, zoals vuil sopwater bij vloeronderhoud dat meestal op het riool wordt geloosd.

Voor het reinigen van gevels en  verticale delen is reinigen met een hoge drukspuit meestal niet nodig, zodat speciale opvangmaatregelen voor het afvalwater niet nodig zijn. 

Voor het onderhoud van behandelde ondergronden wordt Bo~s Cleaner sealer geadviseerd.

Met dit product wordt het oppervlak in één behandeling  zowel gereinigd als bijgevoed en wordt mogelijke verschraling van de ondergrond tegengegaan. 

Cleaner onderhoudsmiddel

Beton vraagt helaas ook onderhoud. Beton kan immers aangetast zijn door schadelijke stoffen vanuit de lucht of vloeistoffen hebben hun effect gehad. Maar intensief gebruik kan het beton natuurlijk ook beschadigen.

Meer informatie

Langere levensduur, minder onderhoud en mooie uitstraling

Problemen met krimpscheuren, olie en vetten, graffiti, vervuiling, slijtage van beton, marmer, graniet, steen en hout zijn verleden tijd met onze eigen probleemoplossende middelen. Met onze producten kun je jouw oppervlak kleuren, verdichten, verharden en beschermen.

Productadvies nodig?

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_