Muur impregneren, voorkom een lelijke en aangetaste muur

Muren hebben in de loop der tijd veel te verduren, zowel binnen als buiten. Kies voor een duurzame bescherming tegen vocht en vuil, uv straling en graffiti.

Terwijl buiten regen, hagel en ongure personen die in nachtelijke uren uw muren met graffiti bekladden uw buitenmuur veel schade kunnen berokkenen, kan een binnenmuur ontsierd worden door vochtplekken of vuile oppervlakken. Dit is in veel gevallen niet alleen een minder fraai aangezicht ‒ een grote muur is immers het visitekaartje van uw huis of bedrijfspand en meestal het eerste wat bezoekers opvalt ‒ maar het kan ook schadelijk zijn voor de kwalitatieve toestand waarin uw muren verkeren. Laat daarom uw muur impregneren, zodat vocht niet meer kan indringen en vuil en graffiti zich toekomstig minder goed zullen hechten. Beton impregneren of een gevel impregneren is een optimale investering, want het is vrij eenvoudig, relatief goedkoop en het onderhoud wordt tot een minimum beperkt. Een muur impregneren is dus een investering die zich snel terugverdient!

Muur impregneren?

Wanden, muren en gevels impregneren: beschermen en kleuren van hout, beton en metselwerk in 1 behandeling met BCS2 Nanocoat. 

Beschermen en kleuren met één behandeling?

Muur impregneren en kleuren van grijs beton met BCS2 Nanocoat

BCS2 Nanocoat is een duurzaam mineraal verfsysteem, zonder schadelijke bestanddelen of oplosmiddelen en leverbaar in alle gangbare RAL en NCS kleuren. De unieke eigenschappen van BCS2 Nanocoat zorgen voor permanente bescherming van de ondergrond met maximale kleurduurzaamheid. De verwerking van BCS2 Nanocoat is vrij eenvoudig. Ons impregneermiddel kan eenvoudig worden aangebracht op de muur met kortharige lakrollers maar ook met een lagedrukspuit. Daarnaast kan er ook worden gewerkt met een airless rolspuitsysteem of een gevoede rol systeem, waarbij geen spuitnevel vrijkomt. Gereedschappen kunnen na gebruik met water worden schoongespoeld.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Laat dus uw muur impregneren door toepassing van Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour, want dit product biedt u een perfecte oplossing, langdurig resultaat en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Uw muren zijn beschermd tegen onder andere vocht, vuil, olie en graffiti en blijven langer schoon en een muur impregneren is met onze vloeistof bovendien snel uit te voeren zo gebeurd! Muren die zijn behandeld met moxilon 200 nano Hydroleo blijven voor 90 % damp doorlatend waardoor overtollig vocht in de muren kan verdampen. De werking van Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour wordt 20 jaar gegarandeerd.

Waarom voor ons product kiezen?

U laat uw muur impregneren met Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour en u kiest in dat geval voor een toonaangevend product dat een goede bescherming biedt tegen muur vervuiling, zowel wat betreft (licht) poreuze stenen binnen- als buitenmuren en overige intensief gebruikte oppervlakken van beton, marmer, graniet, hardsteen en leisteen. Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour is in eerste instantie ontwikkeld om het indringen van water en olie te bemoeilijken, maar een muur impregneren met de vloeistof biedt ook een uiterst effectieve betonbescherming tegen allerlei soorten en vormen van bevuiling, zoals atmosferische vervuiling, kauwgom aanhechting en werkt goed als anti graffiti. Het aanbrengen betekent bovendien kiezen voor een milieubewuste oplossing, want Moxilon 200 Nano Hydroleo / Colour is een watergedragen niet-giftig product en daarnaast oplosmiddel- en siliconenvrij. Een muur impregneren met Moxilon 200 nano Hydroleo / Colour is dus effectief én veilig en het beste product dat u voor uw muur kunt kiezen.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_