Voorkom vorstschade aan beton

Wij zijn al sinds 1998 gespecialiseerd in de bescherming van beton en minerale poreuze ondergronden. De laatste tijd ontwikkelde Borèl een zeer compleet assortiment aan middelen om vorst- en dooizoutschade in o.a.  buitenverhardingen, parkeerdekken, gevels, prefab betonelementen, in het werk gestorte betonwanden te voorkomen of te stabiliseren. Behandeling van poreuze minerale ondergronden met Moxilon Hydroleo […]

Wij zijn al sinds 1998 gespecialiseerd in de bescherming van beton en minerale poreuze ondergronden. De laatste tijd ontwikkelde Borèl een zeer compleet assortiment aan middelen om vorst- en dooizoutschade in o.a.  buitenverhardingen, parkeerdekken, gevels, prefab betonelementen, in het werk gestorte betonwanden te voorkomen of te stabiliseren.

Behandeling van poreuze minerale ondergronden met Moxilon Hydroleo of Moxilon Color gaat vrijwel alle vocht-gerelateerde problemen tegen, zoals vorst- en dooizoutschade, vervuiling door algen  en mossen en  zelfs krimpscheuren tot ca. 0,3 mm worden permanent gedicht.

De komende maanden lenen zich normaliter prima voor de behandeling met onze producten, die  in transparante uitvoering en ook in gepigmenteerde uitvoering leverbaar zijn.

Waarom Borèl inschakelen?
Wij voldoen met de CE-markering ruimschoots aan alle wettelijke Europese eisen voor bouwmaterialen. Onze producten zijn milieuvriendelijk en zijn vrij van oplosmiddelen en belastende stoffen. Hierdoor voldoen ze aan de hoogste Europese eisen op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Met onze zeer ruime ervaring en expertise zijn wij overtuigd van onze producten en geven daarom 20 jaar garantie op de werking van onze producten. Zo bent u er van verzekerd dat u de komende jaren geen last heeft van vorst- dooizoutschade en overige vocht-gerelateerde problemen.

Onze partners

Copyright © 2024 Moxilon B.V.
Website door mostvalue_